En förtidig födelsedagspresent

Sedan så har det hänt! Jag har fått beviljat en önskan jag inte visste att jag hade ställt. Jag fyller, precis som alla andra, en gång om året. 35 denna gång, men bestämt mig för att jag inte är så intresserad av att göra en grej utav det. Men i förskott så fick jag en helt underbar kväll på Lorensbergsteatern och Galenskaparna och After Shaves 30-årsjubileumsshow. HELT underbar, måste jag säga. Det var fantastiskt att få ha upplevt dem LIVE igen. Senaste gången var ”Lyckad nedfrysning av mr. Moro” och det var ju en massa år sedan. Många nummer har man sett så många gånger på dvd, men live är en helt annan sak.

30årsfesten bjuder på nummer av alla shower dem haft dessa 30 år i branschen. Och i samband med Karin Granlunds beslut att lämna sceneriet inleddes första akten med ett litet minneskollage från hennes tid i GAS. Roligt och sedan blev det bara bättre.
Andra akten inleddes med ett par rörande ord om Peter Rangmar, denna briljanta människa som försvann ur tiden på tok för tidigt. Även där ett videokollage från hans tid i GAS, och jag kunde inte hjälpa det men jag blev så rörd utav det så det kom faktiskt en liten tår rullande på kinden.  Så otroligt värdigt och sedan satte det fart igen. Skrattfest med det absolut bästa som hänt Sveriges humor under minst min tid på denna snurrande jord.

Tack till dig som kom ihåg!!!

Det här inlägget postades i Personligt. Bokmärk permalänken.